Ondernemerstalkshow

Ondernemerstalkshow

Maandag 11 maart wordt in de kleine zaal van theater De Purmaryn voor de vierde keer de ondernemerstalkshow NV Purmerend gehouden. Een talkshow voor, door en met ondernemers. Tijdens de talkshow wordt op basis van interviews ingegaan op de onderwerpen ondernemen, onderwijs en overheid in en rondom Purmerend.

Onderwerpen
De talkshow is een initiatief van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) en het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland. De interviews worden gedaan door Jaap Sluis (De Coalitie) en Rosalie Smit (Servicepunt Leren en Werken). In de vierde talkshow komt onder meer het Purmerendse bedrijf VISKONglas aan bod en wordt het gesprek aan gegaan met Yolanda Hoogtanders van het leerwerkbedrijf Werkom. Ook is er een nieuwe rubriek ‘Student on Stage’ waarin een student van het Horizon College een korte pitch voor een stageplaats bij een regionaal bedrijf houdt. John Bontje van Rodi Media vertelt waarom zijn bedrijf een samenwerking met Burrie Media is aangegaan en het ondernemersmagazine Regio Zaken onder zijn hoede neemt.

Aanmelden
De talkshow is gratis toegankelijk en vindt plaats van 17.00 tot 18.00 uur in De Purmaryn. Meld je vooraf even aan via info@nvpurmerend.nlonder vermelding van een bedrijfs- of organisatienaam.

Bekijk voor meer informatie de website van NV Purmerend.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *